Hrvatsko društvo za Alzheimerovu bolest i psihijatriju starije životne dobi
Najava kongresa – CROGERON 2020

Najava kongresa – CROGERON 2020

Najava kongresa 4. hrvatski gerontološki i gerijatrijski kongres s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati u Opatiji, od 6. do 9. svibnja 2020.

Poštovani i dragi stručnjaci za zaštitu zdravlja starijih osoba, drage kolegice i dragi kolege,
nužnost trajne edukacije iz gerontologije i gerijatrije, uključivanjem interdisciplinarne gerontološke, intersektorske suradnje od sustava zdravstva, socijalne skrbi, sustava rada i mirovinskih fondova, obrazovanja, znanosti, turizma, kulture, ekologije do održivog razvoja gospodarstva, postaje kontinuirani imperativ 4. hrvatskog gerontološkog i gerijatrijskog kongresa s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati u Opatiji, 6. – 9. svibnja 2020.
Glavni organizatori su Hrvatsko društvo za gerontologiju i gerijatriju Hrvatskog liječničkog zbora (predsjednik: akademik Zijad Duraković) i Referentni centar Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske za zaštitu zdravlja starijih osoba – Služba za javnozdravstvenu gerontologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ (voditelj: izv. prof. prim. dr. sc. Branko Kolarić).
Kako sadašnja i buduća zaštita zdravlja starijih osoba postaje glavni pokazatelj napretka ili propusta u zaštiti zdravlja cjelokupnog pučanstva, preliminarno vas pozivamo za aktivan doprinos na prestižnom 4. hrvatskom gerontološkom i gerijatrijskom kongresu s međunarodnim sudjelovanjem.
Srdačan pozdrav i do skorog viđenja!

doc. prim. dr. sc. Spomenka Tomek-Roksandić, dr. med.
Predsjednica Kongresa

Zvonimir Šostar, dr. med.
Predsjednik Kongresnog odbora

izv. prof. prim. dr. sc. Branko Kolarić, dr. med. 
Predsjednik Znanstvenog odbora

Days
Hours
Minutes
Seconds
Zatvori izbornik