Hrvatsko društvo za Alzheimerovu bolest i psihijatriju starije životne dobi
1. Hrvatski gerijatrijski online simpozij o GERASTENIJI

1. Hrvatski gerijatrijski online simpozij o GERASTENIJI

Poštovani ugledni članovi PZG MZ, poštovani ugledni edukatori i partneri u zaštiti zdravlja starijih,

čast je i zadovoljstvo opetovano čestitati i zahvaliti na rezultatima izvrsnosti ishodom edukacije sa 1. Hrvatskog gerijatrijskog online simpozija o GERASTENIJI s međunarodnim sudjelovanjem, od 1.lipnja 2021. u Zagrebu., s ukupno 390 aktivnih registriranih sudionika (iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije , Belgije i Švedske ) u cijelom vremenskom trajanju gerijatrijskog simpozija. 

Snimljen je u cijelosti, sa svim vrhunskim izlaganjima i zaključcima uglednih predavača, fokusiranih na implementaciji uspješne prakse za starije, osobito interdisciplinarnog gerontološkog tima u unapređenju zaštite zdravlja u primarnoj zdravstvenoj zaštiti za starije.

Ujedno upućujemo zamolbu za objavom navedenog linka snimljenog gerijatrijskog simpozija o Gerasteniji  sa svim predavanjima na web stranici Vaših institucija, a osobito organizatora i stručnih komora, a slijedom brojnih upita i izuzetnog interesa stručnjaka različitog profila koji suodgovorno skrbe za zaštitu zdravlja starijih, zbog nužne trajne edukacije iz gerontologije i gerijatrije. 

Opetovana zahvala svima, ali i na vremenskoj preciznosti gotovo u minutu održavanja toliko zahtjevnog, visoko profesionalno odrađenog gerijatrijskog online simpozija o GERASTENIJI.

Zahvaljujem na dosadašnjoj i budućoj uspješnoj suradnji,

s poštovanjem,

doc.prim.dr.sc. Spomenka Tomek-Roksandić

Zatvori izbornik